Snickers Broeken

Snickers Broeken

Monica's Sporttiek is official dealer van Snickers Workwear

Weergegeven:
Sorteren op:

3223 Rip-stop Vloerleggerbroek

Deze vloerleggersbroek beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging. De broek heeft zakken voor kniebeschermers versterkt met Kevlar® coating voor extra duurzamheid. Met verstelbaar elastisch koord welke de kniebeschermers op hun plaats houden. Daarnaast beschikt de broek over een makkelijk bereikbare..

€ 139,03 Excl. BTW: € 114,90

Snickers 0212 Bodybroek met holsterzakken, Duratwill

Extreem slijtvaste bodybroek met holsterzakken gemaakt van vuilafstotende Duratwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, verstevigingen in Cordura® voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers, plus geavanceerde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken. Gemaakt van DuraTwill stof verstevigd met delen van Cordura® voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ..

€ 149,01 Excl. BTW: € 123,15

Snickers 0214 Bodybroek met holsterzakken, Canvas+

Geweldige bodybroek met holsterzakken in zeer comfortabele en toch duurzame Canvas+ stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, verstevigingen in Cordura® voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers, plus geavanceerde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken. Gemaakt van Canvas+ stof verstevigd met delen van Cordura® voor extra duurzaamheid Kniestukzakken on..

€ 142,30 Excl. BTW: € 117,60

Snickers 0312 Bodybroek zonder holsterzakken, Duratwill

Extreem slijtvaste bodybroek gemaakt van vuilafstotende DuraTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, verstevigingen in Cordura® voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers, plus geavanceerde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken. Gemaakt van DuraTwill stof verstevigd met delen van Cordura® voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het..

€ 139,03 Excl. BTW: € 114,90

Snickers 0375 Schilders Bodybroek

De nieuwe generatie bodybroek voor schilders. Reken op een hedendaags design met precies de juiste funtionaliteit en verstevigingen voor dagelijks werk comfort en superieure gecertificeerde kniebescherming. Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard™ positioneringssysteem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Slijtvaste met Polyester..

€ 93,96 Excl. BTW: € 77,65

Snickers 3014 Canvas+ Short

Shorts gemaakt van Canvas+ stof. Geavanceerd ontwerp met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor een langere levensduur en klittenbandbevestigers. Plus een range aan zakken, inclusief holsterzakken en gsm compartiment. Gemaakt uit Canvas+ stof met fraaie tweenaaldstiksels voor extra versteviging Geavanceerde snit met Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met..

€ 85,31 Excl. BTW: € 70,50

Snickers 3023 Rip-Stop Short met holsterzakken

Versla de warmte in deze werkshorts gemaakt van superlichte en toch duurzame rip-stop stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en telefoon compartiment. Geavanceerde snit met Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Cordura® verstevigingen binnenin de zakken..

€ 73,81 Excl. BTW: € 61,00

Snickers 3075 Schilders Shorts met holsterzakken

Versla de warmte op het werk met deze schildershort met precies de juiste functionaliteit. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, versterkingen en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en GSM vakje. Hedendaagse snit met Twisted Leg™ design voor een verhoogd werk comfort Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en lussen voor borstels, handschoenen..

€ 57,11 Excl. BTW: € 47,20

Snickers 3123 Rip-Stop Short zonder holsterzakken

Versla de warmte in deze werkshort gemaakt van superlichte en toch duurzame rip-stop stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen en een reeks zakken, inclusief GSM compartiment. Geavanceerde snit met Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Cordura® verstevigingen binnenin de zakken voor extra duurzaamhei..

€ 65,76 Excl. BTW: € 54,35

Snickers 3211 CoolTwill Broek met holsterzakken

Houd het hoofd koel in deze werkbroek gemaakt van lichtgewicht CoolTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® vers..

€ 90,69 Excl. BTW: € 74,95

Snickers 3212 DuraTwill Broek met holsterzakken

Extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotende DuraTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® verstevigingen op de knieën ..

€ 104,42 Excl. BTW: € 86,30

Snickers 3214 XTR Canvas+ Werkbroek met holsterzakken

Fantastische werkbroek gemaakt uit een zeer comfortabele en toch duurzame Canvas+ stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks handige zakken, inclusief GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® vers..

€ 110,84 Excl. BTW: € 91,60

Snickers 3215 Comfort Cotton Broek met holsterzakken

Katoen op zijn best. Geavanceerde werkbroek van soft washed katoen voor geweldig comfort. Met een innovatieve snit voor een perfecte pasvorm, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een range van slimme zakken, inclusief holsterzakken. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® verstevigi..

€ 89,26 Excl. BTW: € 73,77

Snickers 3275 Schilders broek met holsterzakken

Deze vooruitstrevende schildersbroek combineert een geavanceerd design met precies de juiste functionaliteit. Reken op een perfecte pasvorm, verbazingwekkend werkcomfort en superieure gecertificeerde kniebescherming. Geavanceerde hedendaagse snit met extreem Twisted Leg™ design voor uitstekend werkcomfort bij iedere beweging Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en luss..

€ 70,13 Excl. BTW: € 57,96

Snickers 3311 CoolTwill Broek zonder holsterzakken

Houd het hoofd koel in deze werkbroek gemaakt van lichtgewicht CoolTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® ver..

€ 77,76 Excl. BTW: € 64,26

Snickers 3312 DuraTwill Broek zonder holsterzakken

Extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotende DuraTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® verstevigingen op de knieën..

€ 90,52 Excl. BTW: € 74,81

Snickers 3314 XTR Canvas+ Werkbroek zonder holsterzakken

Fantastische werkbroek gemaakt uit een zeer comfortabele en toch duurzame Canvas+ stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks handige zakken, inclusief GSM compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura® ver..

€ 94,37 Excl. BTW: € 78,00

Snickers 3375 Schilders broek

Deze duurzame schildersbroek combineert geavanceerd design met precies de juiste functionaliteit en verstevigingen voor dagelijks werkcomfort en geavanceerde kniebescherming. Hedendaagse snit met Twisted Leg™ design voor een verhoogd werk comfort Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken en meterzak Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard™ ..

€ 57,11 Excl. BTW: € 47,20

Snickers 3393 Rip-Stop Utility Werkbroek

Uitstraling en functie, met elke stap. Moderne, veelzijdige broek, ontworpen voor service-, en transportwerkzaamheden. Reken op superieur on-the-job comfort en een reeks aan handige, altijd makkelijk bereikbare zakken. Geavanceerde snit met Twisted Leg™ en Snickers Workwear Gusset™ in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Gemaakt van comfortabele en duurzame rip-stop stof voor..

€ 85,31 Excl. BTW: € 70,50

Snickers 3619 Power Winter Broek

Een revolutie in warmte op het werk. Doorgestikt gevoerde werkbroek van slijtvast Power Polyamide stof met het geroemde 3-serie design met vertrouwde bescherming en ongelimiteerde functionaliteit. Gemaakt van Power Polyamide stof met Cordura® verstevigingen voor extra slijtvastheid en zachte doorgestikte voering voor extra warm draagcomfort Geavanceerde extra hoge rug en Twisted Leg™ design wel..

€ 131,53 Excl. BTW: € 108,70